Reuvers en Delta Lloyd sluiten overeenkomst voor 32 woningen in Nijmegen

Nieuws

Delta Lloyd Vastgoed heeft een nieuwbouwontwikkeling gekocht van Reuvers Projectontwikkeling B.V. Op 1 november slaan de partijen de eerste paal voor de nieuwbouw, die uit 32 woningen bestaat. De eengezinswoningen sluiten goed aan bij de grote vraag naar vrijesectorhuurwoningen in het middensegment.

De nieuwbouw maakt deel uit van de plannen ‘Parkzicht’ en ‘Landzicht’ in de Waalsprong. Het gebied wordt goed ontsloten door de A325 en de A15 en ligt op loopafstand van het treinstation Nijmegen-Lent. De Waalsprong kent vele voorzieningen, waaronder supermarkten, basisscholen, middelbaar onderwijs en enkele horecagelegenheden. Het complex wordt eind 2017 opgeleverd.

Igno Schings, manager Vastgoed van Delta Lloyd: “Deze aankoop in de stadsregio Nijmegen-Arnhem past binnen het investeringsbeleid van Delta Lloyd waarbij het accent ligt op een verdere uitbreiding van de woningportefeuille met vrije sector huurwoningen.”

Tonnie Reuvers, directeur Reuvers Projectontwikkeling, “We zijn enorm verheugd met Delta Lloyd als koper voor 32 woningen in een totaalproject van 88 woningen. Een mooie mix van koop en huur, dat zekerheid biedt voor een stabiele investering.”

Reuvers Projectontwikkeling is begeleid door Daverveld Advies. Delta Lloyd is geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Bron: www.dtz.nl