Nijmegen is een fantastische stad om te wonen. Met een geschiedenis die meer dan 2000 jaar terug gaat is de stad rijk aan historie. Nijmegen heeft je enorm veel te bieden, mooie winkels en speciaalzaken, gezellige restaurants en terrasjes, van alles en nog wat te doen op het gebied van kunst en cultuur en een prachtige omgeving met spectaculair natuurschoon!

Nieuwbouwplan Ons Parkzicht is gelegen in de wijk Grote Boel, en is daarmee onderdeel van De Waalsprong, hét nieuwe stadsdeel van Nijmegen. Vanaf hier is het levendige centrum van Nijmegen dichterbij dan je denkt! Met de nieuwe stadsbrug De Oversteek ben je namelijk binnen no time in het hart van de stad.

Nijmegen is een bruisende stad waar veel te beleven is, zeker op cultureel gebied, met bijvoorbeeld poppodium Doornroosje, Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Het is een aantrekkelijke stad met tal van bezienswaardigheden, musea en parken. Ook worden er diverse evenementen georganiseerd, waarvan de Nijmeegse Vierdaagse ongetwijfeld de bekendste is.

Zowel op sportief vlak als op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs biedt Nijmegen alles wat je van een grotere stad kan verwachten. Daarbij is het vervoer in en rondom de stad prima geregeld. Zo kent Nijmegen maar liefst vier NS-stations en is de bereikbaarheid per auto uitstekend door de ligging aan de A50, de A15 en de A73.

Google Maps