Legenda


In optie

Verkocht

Tussenwoning Heerlijk
Hoekwoning Glorieus
Hoekwoning Bijzonder
Hoekwoning Magnifiek


Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Projectomschrijving

Nieuwbouwplan Ons Parkzicht is gelegen aan de noordzijde van de nieuwe wijk Grote Boel. In Grote Boel is volop ruimte en aandacht voor water en groen, en daar profiteer je in Ons Parkzicht dan ook volop van! Zo zijn de woningen gesitueerd aan het groen en ligt het water letterlijk om de hoek! Vanuit je nieuwe thuis kun je dus straks meteen een fijne wandeling maken, gezellig de eendjes voeren of lekker gaan spelen in één van de nabijgelegen speelgelegenheden. Aan de andere kant heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik en zit je met de auto binnen een mum van tijd op de snelweg A15.

Ons Parkzicht omvat diverse rij- en hoekwoningen, die zijn opgezet in blokken van 4 en 5 woningen. De woningen zijn verdeeld over 2 zijden met daartussen groen, waarbij aan de ene zijde de tuinen op het westen zijn georiënteerd en aan de andere zijde op het oosten. Tezamen met de verschillende nokhoogtes, de afwisseling in materialisatie en de architectonische details ontstaat een geweldig levendig straatbeeld.

De woningen in Ons Parkzicht zijn ruim en praktisch van opzet. Iedere woning beschikt over dubbel openslaande deuren naar de tuin, welke is voorzien van een separate tuinberging. Bij aan aantal van de hoekwoningen kan er geparkeerd worden op eigen terrein. Voor de overige woningen is er ruime parkeergelegenheid in de parkeerhoven achter de woningen. Hierin is het ook mogelijk een eigen parkeerplaats te kopen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in het openbaar gebied.

Een woning in nieuwbouwplan Ons Parkzicht wordt standaard compleet opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk waarin je naar eigen smaak tal van keuzes hebt. Daarnaast kan de woning geheel naar jouw wensen worden uitgebreid, denk bijvoorbeeld aan een extra grote slaapkamer met inloopkast, een dakkapel op de zolder of een overkapping bij de berging in de tuin.

Ons Parkzicht+

Ons Parkzicht+ is dé nieuwe kijk op duurzaam wonen in Nijmegen! In nieuwbouwplan Ons Parkzicht is ruimte voor 4 woningen die met een vernieuwende bouwtechniek worden gerealiseerd. Met deze duurzame bouwwijze kunnen de woningen supersnel worden gebouwd en zijn de woningen niet alleen energiezuinig, maar ook bijzonder flexibel, zelfs na de oplevering! Daarnaast heb je ontzettend veel keuzemogelijkheden om het huis van je dromen samen te stellen.

De woningen van OnsParkzicht+ zijn gelegen in de wijk Grote Boel, en zijn daarmee onderdeel van De Waalsprong, hét nieuwe stadsdeel van Nijmegen. OnsParkzicht+ vormt fase 1B van nieuwbouwplan Ons Parkzicht.

Deze 4 rij- en hoekwoningen zijn bijzonder in elk opzicht. Door het modulaire systeem waarmee de woningen worden gebouwd is de bouwtijd heel kort, én kunnen de woningen op een later moment worden uitgebreid of juist verkleind. Een woning waar je de toekomst mee in kunt dus!

Standaard worden de woningen uitgevoerd in 2 lagen met kap en een uitbouw van 1,80 m aan de achterzijde op de begane grond. Daarnaast zijn de woningen energiezuinig en kan optioneel bijna 0 op de meter worden gerealiseerd.

Zowel binnen als buiten biedt deze woning je super veel keuzes. Laat je informeren over de diverse mogelijkheden!